All On 4 Dental İmplant Nedir? 

All On 4 Dental İmplant Nedir? 


Kişilerde diş kaybının pek çok sebebi vardır. Sebebi her ne olursa olsun, diş kaybı yemek yeme ve aynı zamanda konuşma gibi temel işlevlerle ilgili problemler meydana getirebilir. Buna ilave olarak dişleri kaybetmek, güvenimiz ve benlik saygımız üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir. Protezler, çok uzun dönemler boyunca kayıp dişleri tedavi etmek için tercih edilen yöntem olarak bilinir. Çoğunlukla, aynı gün diş implantları olarak isimlendirilen 4 implantın hepsi geleneksel protezlere daha doğal bir seçenek sunarak fayda sağlar. Toplamda dört diş implantı bulunur. Türkiye, dörtte birinin tipik implant tekniklerine oranla daha az implantla desteklenmesine yardımcı olan benzersiz bir teknoloji ile uzun dönemler boyunca tedavilerine başarı ile devam eden bir ülkedir. 


İstanbul'da Dental İmplant


Hangi All-on cihazının sizin için en iyisi olduğu, ağzınızda kaç diş kökü ile diş olduğuna bağlıdır. All-on-4 dental implantlar, tüm dişlerinizi kaybettiyseniz bile eğer çok güçlü ve bir o kadar da sağlam bir çene kemiğine sahipseniz mükemmel bir alternatif olacaktır. Türkiye'de sağlam kemik yapısı sebebi ile daha yüksek stabilite seviyesine gereksinim duyan kişiler için All on 6 tercih edilmektedir. All On 8, daha az yoğun ve aynı zamanda güçlü bir çene kemiği olan kişiler için iyi bir seçim olacaktır. İmplantların stabilitesi de sayısı ile beraber aynı oranda artış gösterir. All-on-4, Türkiye'de geleneksel implant prosedürlerinden daha az implant ile All-on-4 protezleri sürdürebilmek adına kullanılan benzersiz bir yöntem olarak bilinir. 


İstanbul'da En İyi Dental İmplant Klinikleri 


Diş implantları ile diğer diş prosedürleri, dünya genelinde tıbbi turizm destinasyonları olarak popülaritesini hızlı bir şekilde yükseltmiştir. Gülüşlerini geri kazanmak isteyen pek çok kişi İstanbul'da ucuz diş implantları ve birinci sınıf bakım uygulayan diş prosedürlerini arama arayışına girer. Başta Birleşik Krallık ve Avrupa olmak üzere diğer pek çok ülkede de diş implantlarının yüksek masrafı sebebinden dolayı kişiler sıklıkla Türkiye gibi iyi ülkelerde de implantları almayı tercih eder. İstanbul'un en iyi dental implant kliniği olduğumuzdan dolayı işimizle gurur duyuyoruz. Birinci sınıf dental implant kliniğimiz Türkiye'de iyi bir şekilde temsil edilmeye devam edilmektedir. Uygun fiyatları, hastane ve diş kliniklerinde muazzam müşteri hizmetleri ve diş sigortası nedeniyle İstanbul, diş tedavisi görmek için en iyi yer olarak bilinir. Kliniğimizde çalışan alanında uzman diş hekimleri Avrupa'nın en iyileri arasında gösterilir ve ülke, ağız sağlığınızı korumanıza katkıda bulunmak için çok çeşitli restoratif diş operasyonları imkânı sağlamaktadır. İstanbul, diş implantları da dahil olmak üzere çeşitli diş prosedürlerini her bütçeye uygun fiyatlar ve bakım sonrası rejimler ile sunan birinci sınıf diş hekimliği kurumlarına ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul'da yer alan en büyük diş implantlarını burada oldukça uygun bir fiyata keşfedebilmeniz mümkün.


All On 4 Dental İmplantların İstanbul'daki Maliyeti 


İstanbul diş hekimliği muayenehanesi, İstanbul kliniklerinde hizmet kalitesi ve fiyatlandırmayı değerlendirdiğinizde en uygun fiyatlı ve pratik seçenek olmaktadır. Programınızı rahat ve kolay bir şekilde düzenlemenize katkıda bulunması için, İstanbul'da yer alan çeşitli diş klinikleri deneyimli ve sertifikalı doktorlar ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. 


All On 4 İmplant İşlemi Ne Kadar Sürer?


All-on-4 implant işleminin tamamlanması yaklaşık olarak 4 ile 6 ay arasında bir süre alır. Ek diş işlerine ihtiyaç duyan kişiler için bu süre daha da uzun olabilir. Bu durum da genel sürece bir ya da iki ay daha ekleyebilir.


All On 4 İmplantların Faydaları


Diğer diş değiştirme teknikleri ile karşılaştırıldığında, All on 4 dental implantlar aşağıdakiler de dahil olmak üzere pek çok fayda sağlar. Bunlar:


•    Diş etleri ve protezler arasında hiçbir şekilde ağrı ya da sürtünme meydana gelmez
•    Kemik bozulmasını önler ve yüz özelliklerinizi geri kazanırsınız
•    Doğal dişleriniz gibi fırçalayabilir ve temizleyebilirsiniz
•    Çok çeşitli problemler için son derece uygundur
•    Bazı yiyeceklerden kaçınmanıza gerek olmaz
•    Güveninizi ve yaşam kalitenizi arttırırsınız
•    Yüksek kaliteli ve konforlu sonuçlar
•    Hızlı ve güvenli bir prosedür
•    Yapıştırıcı gerektirmez


All on 4 implantların neden eksik dişleri yenilemek için daha iyi bir seçenek haline geldiğini anlamak son derece kolaydır. Çünkü, diğer tedavi alternatiflerinden daha kısa bir süre içerisinde doğal bir gülümseme sağlayabilir ve daha az iyileşme süresi ile estetik görünüme sahip olabilirsiniz.


All On 4 Acıtır mı?


Tedavi lokal anestezi altında gerçekleştiğinden dolayı tedavi esnasında hiçbir şekilde acı hissetmezsiniz. Ancak tedavi sonrasında diş etleriniz şişebilir ve ağrı hissedebilirsiniz.


Diş İmplantlarından Sonra Ağrı Çok Uzun Sürer mi?


7 gün boyunca ağrı ve diğer semptomları yaşayabilirsiniz. Genellikle ameliyattan sonraki 1 ile 3 gün içerisinde okul ya da işinize geri dönebilirsiniz.


All On 4 Dental İmplant Ameliyatı Ne Kadar Sürer?


All on 4 implant işleminin tamamlanması 4 ile 6 ay arasında değişebilmektedir. Genel sürece ek olarak diş hekimliğine gereksinim duyanlar için bu süreye ilave olarak 2 aya kadar uzayabilir.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık