Meme Büyütme 

Meme Büyütme 


İsminden de anlaşılacağı üzere meme büyütme operasyonu memenin hacmin arttırmak için kullanılan bir operasyondur. Bu operasyonda meme implantı meme altına ya da meme kaslarının alt kısmına yerleştirilir. İçeriğimizin devamında meme büyütme ile ilgili merak ettiklerini bulabilirsiniz. 


Meme Büyütme Ameliyatı Neden Yapılır?


Meme büyütme operasyonu çok çeşitli nedenlerden dolayı yapılabilir. Bir memenin diğer memeye göre daha küçük olması, çok küçük memelere sahip olmak ya da kronik kanser hastalığı yaşıyor olmak kadınları meme büyütme operasyonuna iter. Bu durumlar sizi rahatsız ediyorsa Türkiye’de plastik cerrahi uzmanlarından destek alarak meme büyütme operasyonu yaptırabilirsiniz. 


Meme büyütme operasyonlarında en büyük avantaj kişinin kendi yağının kullanıyor olmasıdır. Bu yağlar alınıp temizlenir ve meme dokusuna yerleştirilir. Ancak bu yağ dokularının sağlam durması için damarlar ile beslenmesi gerekir. Bu nedenle hastaya kök hücre transfer edilir. Meme implantları ise silikon bir kılıf içinde tuzlu su bulundur. 


Meme Büyütme Operasyon Sonrası 


Meme büyütme ameliyatı sonrası bazı sorunlar yaşamanız normaldir. Fakat bunların geçici olduğunun unutmamalısınız. Yaşayabileceğiniz sorunlar şu şekildedir;


•    Ağrı, şişlik morarma görülebilir. Fakat bu durum geçicidir. Birkaç hafta sonra düzelir. 
•    Meme implantlarını desteklemek için destekleyici bant ya da sütyen kullanmak gerekebilir. 
•    Fiziksel olarak sizi zorlayan işiniz varsa birkaç hafta uzak durmalısınız. Bununla birlikte ağır kaldırmanız yasaktır. 
•    Kontrollerinizi aksatmamanız gerekir. 
•    Enfeksiyon kapabileceğiniz durumlardan uzak durmanız gerekir. 


Türkiye’de Meme Büyütme Operasyonu 


Türkiye’de meme büyütme operasyonu oldukça yaygındır. Çünkü çok fazla talep vardır. Hekimler de alanında başarılıdır ve neredeyse her operasyon başarı ile sonuçlanır. Fiyatlar pek çok ülkeye nazaran daha uygundur. Çünkü Türkiye’de yaşam maliyeti düşük ve döviz farkı yüksektir. Bu nedenle bütçenizi korumak için siz de Türkiye’de meme büyütme operasyonu olabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık