Türkiye'de All on 4 veya All on 6 İmplant Hangisi Daha İyi?

Türkiye'de All on 4 veya All on 6 İmplant Hangisi Daha İyi?


Türk all-on-4 diş implantları, diş kaybıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız ve çözüm arıyorsanız, ağız sağlığınızı geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Uzman implant diş hekimleri ve personelleri, İstanbul, Kuşadası veya İzmir'deki bir tesiste gerçekleştirmektedir.


Türkiye'de 4 Ve 6 İmplant Üzerindeki Tüm Tipleri


Türkiye'deki tam altı ağızlı implantlar, Türkiye'deki dört ağızlı implantlarla aynı şekilde çalışsa da farklı kişilerde kullanılabilir. Hangi All-on sistemin sizin için en uygun olduğunu belirlerken, ağzınızdaki diş sayısı ve diş kökleri dikkate alınacaktır. Çene kemiğiniz sağlıklı ve sağlamsa ve dişlerinizin neredeyse tamamını kaybettiyseniz, all-on-4 dental implant Türkiye iyi bir seçimdir. 


Türkiye'deki all-on-XNUMX implantlar, daha fazla stabiliteye ihtiyaç duyan, kemik yapısı zayıf, sağlığı ve gücü zayıf olan kişiler için ilk tercihtir. Daha az sağlam ve daha dar çene kemiğine sahip hastalar için All On 8 bir seçenektir. Sayı arttıkça implantlar daha stabil hale gelir.


Türkiye'nin All-on Four Diş Tedavisi


Toplamda dört diş implantı bulunmaktadır. Bir protezin dörtte biri, standart implant yöntemlerinin yarısı kadar implant kullanan yeni bir implant tekniği olan Türkiye tarafından yapılmaktadır. All on 4 tedavisi, her ikisi de Türkiye'de hizmet verdiği uzman bir diş ekibi ve cerrah tarafından yapılmalıdır çünkü implantın stabilite için çene kemiğine açılı olarak yerleştirilmesi gerekir. Türkiye'de All on 4 cerrahisi, hastalara ameliyat günü tamamen işlevsel bir sabit ark protezi sağlayan uygun maliyetli, implantsız bir seçenektir.


Türkiye'nin Her Şeyi 6 Diş Tedavisinde


Protetik diş arkına, daha dayanıklı, güvenli ve rahat bir gülümseme sunan hepsi bir arada diş implantları ile desteklenir. Isırma ve çiğneme mekaniğini hesaba katmak, daha fazla stabilite ve eşit basınç dağılımı protez arkınızın ömrünü uzatmaya yardımcı olabilir. All-on-6 süreci her zaman en iyi seçenek değildir. 


İki ek dental implantın basıncına dayanacak kemik yoğunluğuna sahip olmayanlar, All-on-4 dental implant tekniğinden daha fazla yararlanabilir. Türkiye'deki diş muayenehanelerinde çene kemiğinizin kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesinden sonra, 4'ünün hepsinin mi yoksa 6'sının mı daha iyi olduğunu belirlemenin en iyi yolu, yerinde uzman hekimle iletişime geçmektir. 
 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık