Türkiye'deki Tüm Diş Tedavileri Ve Fiyatları

Türkiye'deki Tüm Diş Tedavileri Ve Fiyatları


Diş tedavisi, diş problemi olan hastalarda birçok sorunu tedavi eden bir işlemdir. Eksik, lekeli, sarı, kırık veya çatlak dişlerin komple tedavisini içerir. Bu nedenle tedavi hastanın sorunlarına göre belirlenir.


Diş Tedavileri Nelerdir?


Aşınmış dişlerin tedavi edilmesi aksatmamalıdır. Tedavi edilmediğinde, diş incinebilir veya rahatsız hissettirebilir. Hastalar bu faktörlerden tedavi arama konusunda etkilenirler.


Diş Kaplamaları Nelerdir?


Diş kaplamaları, beyazlatılamayan dişlerin yanı sıra çatlak veya kırık dişlerin düzeltilmesi için kullanılan bir tedavi türüdür. Hastanın sorunlu dişin konumuna bağlı olarak, bunlar çeşitli kaplama türlerini içerebilir. Çeşitli kaplama türlerinin maliyetleri değişkenlik göstermektedir. Aşağıdaki tablo, her bir kaplama türü için maliyeti içermektedir.


Türkiye'de Diş Kaplama Fiyatları


•    Zirkonyum Taç 130 €
•    E-Max Kaplamalar 290 €
•    Porselen Taç 85 €
•    Laminat Kaplamalar 225 €


Dental İmplantlar Nelerdir?


Hastanın eksik dişleri varsa, diş implantları yerleştirilmelidir. Çene kemiğine cerrahi vidalarla tutturulan sabit diş protezlerine diş implantı denir. Kişiler bu nedenle basit bir işlemden sonra ömür boyu güçlü dişlere sahip olacaklardır. Birtakım durumlarda tüm üst çene veya alt çene için de gerekli olabilir. Bu gibi durumlarda, hastalar all on 4, all on 6 ya da all on 8 implant tedavileri alabilir. 


Bunlar tipik implantlardan farklı olarak alt veya üst çenedeki tüm dişlerin bu sayıdaki implantlara takılmasını içerir. Her diş için bir implant gerektiren geleneksel implantların aksine, bu tür bir implantın her iki diş için yalnızca bir implanta ihtiyacı vardır.


Türkiye'de Diş İmplant Fiyatları


İmplant işlemleri diğer dental işlemlere göre daha fazla zaman alıcı ve emek yoğundur. Sonuç olarak fiyatlar daha fazla olmaktadır. Aslında çok uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız fiyatları bu açıdan oldukça uygundur. Türkiye'nin uygun yaşam maliyeti nedeniyle hastalar kendi ülkelerinde alamadıkları implantları Türkiye'de kolayca yaptırabilirler.


Diş Köprüleri Nedir?


Diş implantlarına alternatif olarak diş köprüleri kullanılabilir. Bir hastanın eksik dişleri varsa, tedavi olarak diş implantlarını tercih edebilirler. Bunlar için implant gerekmese de bazen gerekli olduğu durumları bulunmaktadır. Hastanın sağda ve solda iki sağlıklı dişi varsa, bu sağlıklı dişlerden destek alınarak eksik dişin olduğu bölgeye yeni dişlerin yerleştirilmesi köprü dişlere dahildir. Sağlıklı bir dişin olmadığı durumlarda bu bazen tek bir sağlıklı dişle ya da implant destekli köprülerle sağlanabilir.


Diş Köprüler Türkiye Fiyatları


•    Zirkonyum Köprü 130€
•    E-Max Köprüsü 290€
•    Porselen Köprü 85€
•    Laminat Köprü 225€


Diş Beyazlatma Nedir?


Dişler zamanla renk değiştirebilen veya ilaç alındığında sararabilen yapılara sahiptir. Bu nedenle ihmal edilmiş izlenimi verebilirler. Fırçalamaya veya evde beyazlatmaya direnen diş leke ve sararmalarının kliniklerde kolaylıkla tedavi edilmektedir. Ek olarak, Türkiye'de ilaç bulunabilirliği daha yüksek olduğu için, orada yaptıracağınız diş beyazlatma daha beyaz ve daha parlak olacaktır.


Türkiye'de Diş Beyazlatma Fiyatları


Evde sürekli diş bakımı için çokça para harcamak yerine, uzun zaman diliminde cerrahi beyazlatma yöntemini tercihiz olursa, sizler için daha faydalı olacaktır. Daha fazla bilgi almak için güvenilir adresleri araştırabilirsiniz.


Türkiye'de Diş Tedavisi Almak Güvenli Mi?


Türk diş hekimliği hizmetleri ile ilgili olarak, olumsuz olan makaleler ve bloglar bulmak mümkündür. Ancak bunun nedeni, Türk tıbbi bakımının güvenilir olmaması değildir. Türk tıbbi bakımının daha düşük maliyeti ve daha yüksek başarı oranı nedeniyle birçok farklı ülkeden vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir. 


Türkiye'yi kötüleyerek bu ülkelerdeki hastaları Türkiye'yi ziyaret etmekten caydırmaya çalışılmaktadır. Bu çok yaygın görünüyor, değil mi? Ülkedeki tıbbi olanaklara bakacak olursak, uluslararası sağlık standartlarında tedavileri çok uygun fiyatlara alabileceğiniz en iyi ülke Türkiye'dir. Bu, ülkenin güvenliğini oldukça açık hale getiriyor.


Türkiye'de Diş Tedavileri Neden Ucuz?


Bunun birkaç nedeni var. Türkiye sağlık turizminde büyük başarılar elde etmiştir. Bu, etkili tedavilerin alınmasını kolaylaştırır. Türkiye'nin çok sayıda diş muayenehanesi sonuç olarak klinikler birbiriyle rekabet etmeye başlar. Her klinik, müşterileri çekmek için en rekabetçi fiyatları sunar. Bu, hastaların mümkün olan en iyi bakımı en uygun maliyetle almasını garanti eder. Öte yandan, Türkiye'nin çok uygun yaşam giderleri var. Bu nedenle, Türkiye'de bir klinik işletmek çok daha ucuz olacaktır. 


Tedavi maliyeti elbette bunu yansıtılmaktadır. Son olarak, yüksek döviz kuru en önemli faktördür. Türkiye'nin olağanüstü yüksek döviz kuru sayesinde diğer ülkelerden gelen hastaların harcanması için daha çok paraya sahiptir. Yani yabancı hastalar dövizle ödeme yaparak çok düşük maliyetlerle tedavi olabiliyordu.


Dentofobim Var, Çözümü Var mı?


Diş hekimine gitmekten korkan hastalar için Türkiye'de genel anestezi veya sedasyon sunulmaktadır. Bu nedenle, bu anestezikler, diş tedavisinden hemen önce hastaları uyuşturmak ya da yarı baygın hale getirmek için kullanılır. Buna karşılık, hastaları tedavi edilmesi daha kolay olmaktadır. Tedavi sırasında hiçbir şey yaşamazlar ve korku hissedemezler. Çünkü hiç kimse tepki veremez.


Herhangi Bir Diş Tedavisi İçin Türkiye'de Ne Kadar Kalmalıyım?


•    Diş tacı    3 Hafta
•    Diş Kaplama 3 Hafta
•    Dental İmplant bilgi alma için arayabilirsiniz
•    Diş beyazlatma 2 Saat
•    Kök Kanal Tedavisi 3 Saat
•    Diş Köprüleri 3 Saat

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık