Türkiye Liposuction Fiyatları 

Türkiye Liposuction Fiyatları 


Liposuction, inatçı bölgesel yağların vücuttan alınması işlemi olarak adlandırılabilir. Pek çok kişi yaptığı sporlara ve diyetlere rağmen bölgesel yağlarından ve çatlaklardan bir türlü kurtulamaz. Böyle durumlarda umutsuzluğa kapılmamak gerekir çünkü liposuction sizlere de etkisini gösterebilir. Pek çok bölgeye uygulanabilen liposuction işlemi çok sık tercih edilir. Bu işlem sayesinde çok sayıda kişi inatçı yağlarından kurtulabilir. 


Liposuction ile kişilerde bölgesel yağ hücreleri alındığı için ameliyat olan kişiler ilerleyen dönemlerde o bölgede sorun yaşamaz. Zaten liposuction, yağ hücrelerinin kişiden alınması işlemidir. Bu sayede kişi yağlanma yaşamaz. Sizler de Türkiye’de liposuction tedavisi hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek istiyorsanız içeriğimizin devamını öğrenebilirsiniz. 


Türkiye Liposuction Kimler İçin Uygundur?


Liposuction, pek çok hasta için uygun olan bir işlemdir. Çünkü kişilerin yağlarının kanül aracılığı ile alınması işlemidir. Kanül yardımı ile cilt altına girilir ve hastadan yağ hücreleri çekilir. Bu nedenle çok zor bir işlem değildir ve hastayı yormaz. Her ne kadar kolay bir işlem olsa da kesinlikle profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekir. Aksi taktirde ciddi hayati boyutlar ortaya çıkabilir. 


Liposuction obez hastalar için uygun bir işlem değildir. Eğer hastaların anesteziye karşın bir alerjisi varsa bu işlem son derece risklidir. Son olarak genel sağlığı iyi olan kişiler liposuction yaptırabilir. 


Türkiye Liposuction Ağrılı Bir İşlem midir?


Liposuction, inatçı yağlardan kurtulmak isteyen hastaların çok sık tercih ettiği bir işlemdir. Ancak cerrahi bir işlem olduğunu da belirtmek gerekir. Hastaların cilt altına kanül yerleştirilmesi ile gerçekleştirilir. Liposuction videosu izleyen hastaların endişe etmesi olağandır fakat korkulacak bir durum olmadığını söyleyebiliriz. Türkiye liposuction işlemi kesinlikle korkulacak bir durum değildir. 


Liposuction genel anestezi altında yapılır ve hastalar genelde hiçbir şey hissetmezler. Hastalar uyandıktan sonra damar yolu açılmış olacaktır. Yalnızca hastada küçük ağrılar ve sızılar olabilir. Bu durumda son derece normaldir. Doktorun vereceği ağrı kesciler ile bunun üstesinden gelmek mümkündür. 


Türkiye Liposuction Riskli mi?


Türkiye liposuction, bazı durumlarda risk taşıyabilir. Ancak iyi bir hekimden tedavi almanız durumunda pek çok riskten arınacağınızı bilmeniz gerekir. Olası riskleri aşağıdaki gibi gösterebiliriz;


Kontur düzensizlikleri; eğer tedavi gördüğünüz ekip başarısız ise düzensiz yağ dalgalanmaları ile karşılaşmanız mümkündür. Bu durum vücutta kalıcı bir şekilde düzensiz çizgilere yol açabilir. Bunun için deneyimli bir ekip tarafından işlem yaptırmanız gereklidir. 


Sıvı birikmesi; liposuction esnasında kullanılan iğneler cildinizde sıvı birikimine neden olabilir. İyi bir cerrahi tedavi için alanında iyi bir hekim ile görüşmeniz gereklidir. 


Uyuşukluk; liposuction yapılan bölgede hissizlik görülebilir. Bu durumlarda geçici olarak his kaybı yaşarsınız. 


Enfeksiyon; eğer hijyenik olmayan bir ortamda tedavi gördüyseniz enfeksiyon kapmanız kaçınılmazdır. 


Türkiye Liposuction Nasıl Uygulanır?


Türkiye liposuction tedavisinin iki farklı yöntemi vardır. Fakat her yöntemde de amaç fazla yağlardan kurtulmaktır. Teknik ne olursa olsun amaç daima liposuction işlemi ile fazlalık yağlardan kurtulmak olacaktır. Süreç aşağıdaki gibidir;


•    İşlemden en az 3 saat öncesinde hastaneye gelmeniz gerek. 
•    Anestezi uzmanına muayene olmanız gerek.
•    Son değerlendirme yapılır. 
•    Gereken kan testleri yapılarak damar yolu açılır. 
•    Sonrasında yağ giderme işlemine başlanır. 


Bu işlem geleneksel ve lazer yöntemleri ile yapılabilir. Prosedür, deriden kanüller yardımı ile deri altına inmeyi içerir. Sonrasında kanüller yardımı ile yağlar çekilir. Eğer lazer yöntemi ile uygulanıyorsa yağ aldırma işleminin uygulanacağı bölgeye lazer ışınları verilir. Bu işleme yağ hücrelerinin parçalanması adı da verilir. Lazer yöntemi ile liposuction çok daha hızlı gelişir. Ameliyatın işlem süresi uygulanacak yönteme ve vücutta yer alan yağ miktarına göre farklılık gösterir. İşlem tamamlanınca hasta odasına alınır. Burada biraz dinlendikten sonra hasta uyandırılır. 


Türkiye Liposuction Çeşitleri Nelerdir?


Liposuction, çok uzun yıllardır biliniyor olsa da yıllar sonra çok farklı yöntemleri üretilmiştir. Bunun için liposuction yapılacak bölgeye göre yöntem belirlemek çok daha doğru olur. Bu yöntemler hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse şöyle gösterebiliriz;


Türkiye emme yöntemi ile liposuction; 


Emme yöntemi ile liposuction geleneksel liposuction yöntemidir. Kullanılan en eski yöntemlerden biridir ve günümüzde hala tercih edilir. Bu yöntemde cerrah küçük kesiler açarak kanülleri bu kesilerden içeri sokar. Kanüller yağı önce parçalayarak sonrasında içine çekerek o bölgeden uzaklaştırır. 


Türkiye vaser liposuction;
Vaser liposuction, daha popüler ve invaziv olan yöntemdir. Lokal anestezi kullanılarak uygulanır. Yağ bir ultrason eşliğinde sıvılaştırılır ve sonrasında bir iğne yardımı ile çıkarılır. Ultrasondan üretilen ısı yardımı ile yağ hücreleri kolayca parçalanarak cerrahın işini kolaylaştırır. 


Türkiye lümesan liposuction;
Bu yöntem geleneksel liposuction yöntemi ile birbirine çok benzer. Tedavi edilen bölgelere seyreltilmiş lokal anestezi uygulanır. Anestezi, yağın bulunduğu bölgenin şişmesine yardımcı olmaktır. 


Cerrahınız bu yöntemlerden hangisine uygun olduğunuzu belirleyerek size yol gösterecektir. 


Türkiye’de Liposuction Olmak İçin BMI Kaç Olmalı?


Liposuction bir kilo verme prosedürü değildir. Vücuttaki yağ hücreleriniz alındığı için kilonuz direkt düşecektir. Vücut dağılımı iyi olmayan, VKİ 30 altında bulunan hastalar liposuction yaptırmak için uygundur. Liposuction genelde kilo verme ameliyatından sonra ani kilo verişinden kaynaklı düzensiz yağ dağılımını düzeltmek için kullanılır. 


Türkiye Liposuction ile Ne Kadar Kilo Verilebilir?


Yukarıda belirttiğimiz gibi liposuction bir kilo verme operasyonu değildir. Gene de yağ hücrelerinin alınması ile hastada belli miktarda kilo verişi olacaktır. liposcution olmak isteyen hastaların pek çoğu ne kadar yağ kaybedeceğini merak eder. FDA tarafından yapılan bir araştırmaya göre yaklaşık 11 litre yağ kaybedebilirsiniz. Ancak bu oran tüm hastalar için geçerli değildir. Bu nedenle doktorunuz sizde ne kadar fazla yağ görürse o kadar yağdan kurtulursunuz. Yine de ortalama 5-6 kilo verebileceğinizi unutmamalısınız. 


Ülkelere Göre Liposuction Fiyatları 


Ülkelere göre liposcution fiyatları aşağıdaki gibidir;
•    Meksika; 2000 Euro
•    Kosta Rika; 1650 Euro 
•    Letonya; 1900 Euro 
•    Estonya; 2000 Euro 
•    İspanya; 2300 Euro 
•    Polonya; 1600 Euro 
•    Romanya; 1700 Euro 
•    Almanya; 3000 Euro 
•    Hindistan; 2000 Euro 
•    Tayland; 1900 Euro 
•    Güney Kore; 1900 Euro 
•    İngiltere; 4800 Euro 


Türkiye Liposuction Fiyatları 


Türkiye liposuction fiyatları son derece değişkendir. Estetik merkezine ve liposuction uygulanacak alana göre durum değişiklik gösterir. Ancak başlangıç fiyatı olarak Türkiye’de liposuction fiyatı için 1200 Euro demek doğru olacaktır. Pek çok ülkeye göre fiyatlar son derece uygundur. Ayrıca çok fazla talep vardır. Çünkü hekimler alanında uzman, klinikler yeterince hijyenik ve tedavi başarı oranları yüksektir. Siz de Türkiye’de liposuction cerrahisi için bizimle irtibata geçebilirsiniz. 
 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık