Yurtdışında En Uygun Fiyatlı Diş Kaplamaları 

Yurtdışında En Uygun Fiyatlı Diş Kaplamaları 


Diş kaplama işlemleri, dilediğiniz gülümsemeye ve aynı zamanda ağız sağlığına kavuşmanıza katkıda bulunabilecek, Türkiye'de yer alan popüler bir kozmetik prosedürdür. Dişlerinde şekil bozukluğu meydana gelen, kırık dişleri ya da dişlerinde boşluklar olan hastalar için en iyi ve en yaygın bir alternatif olarak bilinir. Diş kaplamaları, dişlere daha geleneksel ve bir o kadar da estetik bir görünüm vermek için yapıştırılan küçük ve diş renginde kabuklar olarak bilinir. Kaplamalar için Türk diş kliniklerimizde seçebileceğiniz birbirinden farklı pek çok yüksek kaliteli diş kaplama çeşitleri bulunur. Diş hekiminiz ile siz, ilk randevunuzda sizin için en doğrusunun ne olduğu hakkında konuşacaksınız. Gülüşünüz, Türkiye'de uygun fiyatlı diş kaplamaları ile son derece kolay bir şekilde geliştirilebilir. Kaplamalar, dişin görünen bölgesine uygulanan ince kaplamalar olarak bilinmektedir. Görünüş olarak tamamen gerçek dişlere benzer yapıda olmaktadırlar. Kaplamalar, dişler arasında yer alan boşlukları doldurmak ve lekeli, yontulmuş, kırık, çarpık ya da yanlış bir şekilde hizalanmış dişler dahil olmak üzere bir dizi diş problemini düzeltmek için kullanılabilir.


Türkiye'de Tam Bir Kaplama Setinin Maliyeti 


Çoğunluk olarak kişiler, kaplama gibi diş prosedürlerinde yaklaşık olarak % 70'e varan seviyede tasarruf etmek adına Türkiye'ye seyahat ederler. Bu durum ise tasarruflarını Türkiye gibi inanılmaz yerde tatil yaparken başka şeylerde kullanmalarına olanak tanır. Günümüz dünyasında, her zamankinden daha fazla insan diş bakımı için seyahat etmeye devam ediyor. Daha ucuz fiyatlara daha estetik diş hekimliğine olan talebin artması sebebinden dolayı diş turizmi büyük bir hız kazandı. Doğal dişlerinizin durumu, seçmiş olduğunuz kaplama türü ve seçmiş olduğunuz diş hekimi, Türkiye'de tam bir kaplama kitinin ne kadarlık bir fiyata mal olacağı konusunda büyük bir rol oynar. Fiyatlandırma, tüm diş hekimliği uygulamalarının aynı seviyede uzmanlık, bakım, koruma ve etkinlik sağlayamaması gerçeğinden büyük bir ölçüde etkilenecektir. Türkiye, büyük bir hızla ucuz kaplamalar için gidilecek yer haline geliyor.


Türkiye'de Diş Kaplama Prosedürü


ABD, Almanya ve İngiltere’de satışı gerçekleştirilen aynı premium markaları sunuyoruz. Fakat, daha düşük işletme maliyetleri sebebinden dolayı toplam harcamanız da daha az bir seviyede olacaktır. Kaplamalarınızı Türkiye'de yaptırırsanız yaklaşık olarak % 70'e varan tasarruf sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Türk diş kaplama işlemi hiçbir şekilde çok fazla zamanınızı almayacak; yalnızca 5 gün içerisinde tamamlanacak ve diş hekiminden randevu almanıza da gerek olmayacak. Türkiye'de 5 gün içerisinde ve diş kliniğimize de yalnızca 3 ziyaretten sonra evinize sağlıklı, çekici ve bir o kadar da parlak bir yüzle uçacağınıza söz veriyoruz.


Türkiye'de Porselen Kaplama Maliyeti Ne Kadardır?


Türkiye'de kompozit ve porselen kaplamaların her ikisi de aynı işlevi görmektedir. Fakat, bir fabrikada üretimleri gerçekleştirilir. Porselen kaplamalar, yerine yapıştırıldıkları ve dişin yüzey bölgesine uydurularak özel olarak yapıldıkları için takma tırnaklara benzemektedirler. Türkiye'de yer alan tüm diş kaplama işlemleri yalnızca iki randevu gerektirir; ilki dişi hazırlayıp laboratuvarda kaplama yapımında kullanılacağını iddia etmek ve ikincisi de kaplamayı dişe fiilen uygulamaktır. 


Türkiye'de E-Max Porselen Kaplama Maliyeti Ne Kadardır?


Dünya genelinde yer alan en gelişmiş kaplamalar, E-Max tarafından yapılanlar olarak bilinmektedir. E-max çoğunluk olarak daha doğal bir görünümden hoşlanan kişiler tarafından tercih edilmektedir. E-max kaplamalar, dişlerin mükemmel bir şekilde beyaz görünmesine yardımcı olan seramik ve şeffaf bir kaplamadan meydana gelmiştir. E-max kaplamalar kırılgan görünümde olabilirler fakat, diğer kaplamalara oranla çok daha dayanıklıdır. 


Türkiye'de Zirkonyum Kaplama Maliyeti Ne Kadardır?


Zirkonyum Porselen Kaplamalar, Türkiye'de yer alan yabancı kişiler arasında en popüler seçenek arasında olmaktadır. Zirkonyum kaplamalar, dişlerinizde yer alan her türlü kusurları kapatabilir ve aynı zamanda size kusursuz ve de beyaz bir gülümseme verebilir. Özellikle kişilerin dişleri arasında aşırı çapraşıklık ya da boşluklar bulunuyorsa, zirkonyum porselen kaplamalar önerilmektedir. Hastalarımıza en iyi diş bakımını uygulayabilmek adına tıbbi kliniklerimizde çok sık birinci sınıf makineler, malzemeler ve son teknoloji kullanılmaktadır. Türkiye’deki kliniklerimizde zirkonyum kaplamalar diş başına 180 £ 'dan başlamaktadır.


Türk Kaplamalar Ne Kadar Süre Dayanır?


Türkiye’de yer alan diş kliniklerimiz çok uzun bir süredir hastalarımızın çoğuna parlak ve beyaz kaplamalar sağlamaktayız. Kaplamaların ömrü, kullanıma uygun şekilde bakımı yapıldığı takdirde en az 10 yıl kadar olabilmektedir. Bunun sebebi, kaplamaları alanında uzman olan en iyi tedarikçilerden tedarik etmenin, diş kaplamalarını büyük bir dikkat ile seçmenin ve en iyi sonuçlar için ağzınıza özel olarak yerleştirmenin yanı sıra bu diş prosedürleri ile ilgili kapsamlı deneyime sahip olmamızdır. Türk kaplamaları bu sebepten dolayı 10 ve 15 yıldan fazla bir ömre sahiptir.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık