DHI Saç Ekimi Nedir?

DHI Saç Ekimi Nedir?

Saç ekim işlemi yaptırmak için pek çok farklı yöntem vardır. Bu yöntemlerden birisi de DHI saç ekim yöntemidir. DHI saç ekimi ‘’doğrudan saç ekimi’’ anlamını taşır. Günümüzde en sık kullanılan yöntemlerden biridir ve pek çok doktorun da öncelikli tercihidir. Bu tekniği yalnızca uzman kişiler uygulamaktadır. DHI saç ekim yöntemi uzmanların kullanmış olduğu özel bir kalem ile gerçekleşmektedir. Bu medikal kalem sayesinde iki aşamada DHI saç ekim yöntemi gerçekleşmiş olur.

DHI saç ekiminin kullanılmasındaki asıl amaç saç kalitesini arttırmaktır. Aynı zamanda işlem yaptıran kişinin günlük rutin hayatına rahat bir şekilde dönmesi hedeflenir. DHI saç ekimi için özel üretilmiş kalem ile kıl kökü olan bölgeden yeterli miktarda greft toplanır ve direkt olarak ekim yapılacak bölgeye eklenir. Saç ekim işlemi iki aşamalı gerçekleştiği için çok uzun sürmez. Yaklaşık 1-2 saate işlem tamamlanmış olur.

DHI Saç Ekiminde Kullanılan İmplanter Pen Özelliği Nedir?

DHI saç ekimi işleminde kullanılan implanter pen kalemleri bazı özelliklere sahiptir. Saç kökleri bu kalem ile toplanarak aynı zamanda ekim yapılacak bölgeye bırakılır. Böylece saç ektirme daha da konforlu bir hal almaktadır. Bu kalem sayesinde bölgenin tıraş edilmesi gerekmez. Bu nedenle DHI saç ekimi en çok da kadınlar için avantajlıdır. Ayrıca bu yöntem sayesinde daha da doğal bir görünüm elde etmek mümkün hale gelir.

DHI Saç Ekim İşlemi Kimlere Uygulanır?

DHI saç ekim işlemi yapılmadan önce hastaya bazı testler uygulanır. Saç kökü derinliği ve saç tellerinin kalınlığı belirlenir. Bu durumlar uygulamayı yapıp yapamayacağınız konusunda değişiklik gösterir. Ancak DHI saç ekimi hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilir. Sadece yeterli miktarda kök bulunması önemlidir. Ayrıca kişinin genel sağlık durumunun da iyi olması gerekir. 20 yaş ve üzeri hastalara bu teknik kolaylıkla uygulanabilir.

Türkiye’de DHI Saç Ekim Yöntemi

Türkiye’de DHI saç ekim yöntemi pek çok klinik tarafından gerçekleştirilir. Bu alanda çalışan çok sayıda hekim vardır ve güvenle başarılı sonuçlar elde ettirirler. Sizler de Türkiye’de DHI saç ekim yöntemini kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık