Brezilya Popo Kaldırma

Brezilya Popo Kaldırma


Pek çok kadın çekici kalçalara sahip olmak ister. Bunun için Brezilya popo kaldırma oldukça avantajlı bir işlemdir. Bu ameliyat pek çok kadının hayal ettiği yuvarlak ve dolgun popoyu elde etmek için kullanılır. Türkiye’de bu operasyon başarıyla yapılmaktadır. Öyle ki Brezilya popo kaldırma Türkiye’de devrim niteliğinde bir operasyondur. Çünkü hastanın kendi vücut yağı kullanılarak kalçaya enjekte edilir. 


Popo kaldırma aşırı sarkık ve kalın deriyi kaldırmayı amaçlar. Kilo kaybı ya da bazı hastalıkların sonucunda kişi kalça görünümünü kaybeder. Türkiye’de uygulanan Brezilya popo kaldırma selülit, gevşek deri ya da düz popoya sahip hastaların görünümünü baştan aşağı değiştirir. Geleneksel liposuction yöntemi ile hastanın kendi yağı kullanılarak kalçaya yağ enjekte edilir. 


Türkiye’de Brezilya Popo Kaldırma Operasyonu Yaptırmanın Avantajları 


Türkiye’de Brezilya popo kaldırma operasyonu yaptırmanın pek çok avantajı vardır. Bu avantajları şöyle sıralayabiliriz;


•    Kalçanın görünümü hayalinizdeki gibi olur. 
•    Kalçalar düzgün bir görünüme sahip olur. 
•    Yuvarlak ve çekici kalçalara sahip olursunuz. 
•    Kalçanın şeklinde artış olur. 
•    Türkiye’de uzmanlar profesyonel bir şekilde başarılı ameliyatlar sunar. 


Brezilya Popo Kaldırma Operasyonu İçin Uygun Adaylar 


Fazla kilosu olmayan yani obez olmayıp ideal kiloda olan bireyler, yaş sınırı 18-65 aralığında olan kişiler ve herhangi bir sağlık problemi olmayan bireyler Brezilya popo kaldırma operasyonu yaptırabilir. Bununla birlikte vücudunuzun bazı bölgelerinde yeterli miktarda yağ bulunması gerekir. Eğer bu operasyon için uygun olup olmadığınızı tespit etmek istiyorsanız Türkiye’de hizmet sunan klinikler ile görüşebilirsiniz. 


Brezilya Popo Kaldırma Ne Kadar Sürer?


Türkiye’de Brezilya popo kaldırma operasyonunda genel anestezi kullanılır. Vücuttan çıkarılan yağ işlenir ve popoya tekrar enjekte edilir. Bu sayede en iyi sonucu almanız beklenir. Yağın çıkarılması ve işlenmesi ortalama 1-2 saat sürmektedir. İmplantlı popo kaldırma yönteminde cerrah popo derisine kesi açar ve fazla yağı çıkararak kalça derisini sımsıkı çeker. Ardından eriyen dikiş atılır. İmplantlı popo kaldırma operasyonu da 3-4 saat sürer. 
Sizler de Türkiye’de popo kaldırma işlemi yaptırmak isterseniz bizimle görüşerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. 
 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık