Hollywood Gülüşü Nedir?

Hollywood Gülüşü Nedir?

Hollywood gülüşü günümüz diş tedavilerinde en sık tercih edilen uygulamalardan biridir. Dişler zamanla bozulabilecek bir forma sahip olduğu için yıpranma gösterir ve bu da dış görünüşünüzü olumsuz yönde etkiler. Bozuk dişler ağız sağlığını kötü etkilediği gibi estetik duruşu da bozar. Bu da gülüşlerinize yansır. Hollywood gülüşü sararmış, lekelenmiş ve çatlamış dişleri onarır.

Hollywood Gülüşü Hangi Tedavileri İçerir?

Hollywood gülüşü pek çok tedaviyi bir arada içerir. Çünkü yapılacak işlem hastanın diş sağlığı durumuna bağlıdır. Hastanın genel ağız sağlığı yerindeyse ve sadece dişlerde sararma varsa diş beyazlatma yapılır. Ancak dişlerde sorun varsa kanal tedavisi, diş çekimi gibi tedaviler de tavsiye edilir. Tam olarak hangi tedavilerin uygulanacağını görmek için öncesinde uzman bir diş hekimine görünmekte fayda var. Ancak bu şekilde Hollywood gülüşü içeriğini öğrenmeniz mümkün olur.

Hollywood Gülüşü Ne Kadar Sürer?

Hollywood gülüşü her hasta için farklı süreçlere sahiptir. Bu sebepten dolayı kesin bir süre vermek hiç doğru olmaz. Öncesinde hastanın dişlerinde yer alan sorunların belirlenmesi, uygun bir tedavi planlamasının yapılması gerekir. Bunun için Türkiye’de Hollywood gülüşü yapan klinikleri ziyaret ederek bir tedavi planı oluşturabilirsiniz. Tedaviler için yaklaşık 10 gün boyunca Türkiye’de bulunmanız gerekir. İyi bir klinik seçerseniz çok daha kısa sürede tedavi sonlanacaktır.

Hollywood Gülüşü Kimler İçin Uygundur?

Hollywood gülüşü, iyi bir gülümsemeye sahip olmak isteyen herkes için uygundur. Çünkü bu tedavinin herhangi bir zararı yoktur. Ancak 18 yaşından küçük olan hastalara çok tercih edilmez. Yalnızca ebeveynlerinin imzası ile tedavi başlatılabilir. Dişçi gerekli ön muayeneyi yaptıktan sonra tedaviye uygun olup olmadığınızı belirleyecektir.

Hollywood Gülüşü Bakımı

Hollywood gülüşü herhangi bir özel bakım gerektirmez. Ancak gene de ağız bakımını iyi şekilde yapmalısınız. Örneğin günlük 2 defa dişlerinizi fırçalamalı ve diş ipi kullanarak arada kalan artıkları temizlemelisiniz. Tedaviden sonra ilk birkaç gün dişlerde hassasiyet görülmesi oldukça normaldir. Fakat gerekli bakımı yaptıktan sonra bu durum normale dönecektir. Oluşabilecek ağrılar için hekiminiz ilaç yazacaktır. Gerektiği durumda kullanabilirsiniz. Türkiye’de Hollywood gülüşü yaptırmak için bizimle iletişime geçerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık