Macaristan’da Gastrik Botoks Fiyatları

Macaristan’da Gastrik Botoks Fiyatları

Gastrik botoks ameliyatı obezite olan hastalar için uygundur. Bazen kilo vermek çok zor olabilir. Bazı kişiler her ne kadar diyet yapsa da istediği ideal kiloya erişemez. Çünkü obez kişiler iştahlarını bastıramadıkları için kilo vermekte zorlanırlar. Bu nedenle kilo vermelerine yardımcı olacak bazı tedavileri almak işlerini kolaylaştıracaktır. İçeriğimizi okuyarak kilo vermenize yardımcı olacak gastrik botoks hakkında detaylı bilgi edinmek için bilgi alabilirsiniz.

Ameliyatsız Zayıflama Tedavileri Nelerdir?

Ameliyatsız zayıflama yöntemleri herhangi bir şekilde dikiş gerektirmez. Sadece hastaların midelerinde bazı invaziv değişimlere neden olur. Binlerce yemeği düşünürsek kilo vermek çoğu zaman zor olabilir. Çok aşırı derecede açlık hissetmeseniz de iştahınızın açık olmasına engel olamazsınız. İştahı açık olan kişiler genelde kalorisi yüksek sağlıksız atıştırmalıklara yönelirler. Siz de ameliyatsız kilo verme yöntemleri hakkında merak ettiklerinizi içeriğimizde öğrenebilirsiniz.

Kilo Vermek Faydalı mıdır?

Kilo vermek elbette faydalıdır. Çünkü aşırı kilo her zaman sağlık problemlerini de beraberinde getirir. Bu nedenle kilo vermeniz her manada size yarar sağlayacaktır. Sadece fiziksel sağlığınız için değil, ruh sağlığınız için de kilo vermenin faydaları vardır. Kilo vermenin faydaları şu şekilde gösterilebilir;

·         Daha rahat hareket edebilirsiniz.

·         Daha iyi giyinebilirsiniz.

·         Daha rahat uyku düzenine sahip olabilirsiniz.

·         Şeker hastalığı gibi kronik hastalıklara yakalanma oranınız daha düşük olur.

·         Psikolojiniz daha iyi olacaktır.

·         Daha rahat nefes alabilirsiniz.

Bu faydalardan yararlanmak istiyorsanız Türkiye’de gastrik botoks ameliyatı olabilirsiniz.

Ameliyatsız Kilo Verme Yöntemleri Kilo Vermeyi Nasıl Kolaylaştırır?

Kilo veremeyen kişilerin en büyük ihtiyacı dolu hissi olan bir midedir. Çünkü mideniz dolu olduğu zaman ister istemez yemekten soğursunuz. Bu da iştahınızın azalmasına neden olabilir. Ameliyatsız kilo verme tedavileri de iştahınızın kapanmasını sağlar. İştahınız kapandığı için yeme alışkanlıklarınız değişecektir. Ameliyatsız zayıflama yöntemleri arasında gastrik botoks ve gastrik balon yer alır. Her iki yöntem de birbirinden farklıdır. İki yöntem hakkında detaylı bilgiyi içeriğimizde edinebilirsiniz.

Gastrik Botoks Nedir?

Gastrik botoks, kilo vermek isteyen insanların midesinin alt kısmındaki kaslara botoks iğnesinin enjekte edilmesi işlemidir. Botoks sıvısı midenin işleyişini yavaşlatır. Bu sayede midenize inen gıdalar daha yavaş sindirilir. Daha uzun süre midenizde gıdalar kalacağı için sürekli açlık hissetmezsiniz. Tam olarak tok kalmanız gerekiyorsa bu işlem sonrası kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Mide botoksu hiçbir şekilde kesi veya genel anestezi gerektirmez. Endoskopi cihazı ile hastanın midesine inilir ve hortum ile botoks sıvısı hastanın midesine enjekte edilir. Ortalama 20 dakikalık bir işlemdir. Tedavi sonrası hastanede kalmanıza gerek kalmaz, aynı gün içinde taburcu edilebilirsiniz.

Mide Botoksu Riskli midir?

Mide botoksu yukarıdaki uygulama yönteminden de anlayacağınız gibi hiçbir şekilde riskli değildir. Çünkü endoskopi işlemi yapılır gibi botoks mideye enjekte edilir. Burada dikkat edilmesi gereken tek nokta doktorun uzman olmasıdır. Çünkü botoks sıvısının ne çok az ne de çok aşırı düzeyde enjekte edilmesi gerekir. Tam kıvamında ilacın verilmesi gerekir. Siz de başarılı bir şekilde botoks yaptırmak isterseniz Türkiye’de mide botoksu tedavisi olabilirsiniz.

Mide Botoksu Kalıcı mıdır?

Mide botoksu 6 ay sonra direkt vücuttan atılır. Bu nedenle en fazla 6 ay geçiciliği vardır. Zararlı olmamasının nedeni de kısa bir süre sonra vücuttan atılıyor olmasıdır. Botoks iğnesinden en etkili verimi alabilmek için 6 ay boyunca diyetinize ve egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz. Ne kadar çaba gösterirseniz 6 ay içinde mide o kadar küçülecek ve iştahınız azalacaktır.

Mide Botoksu Ne Kadar Kilo Vermemi Sağlar?

Mide botoksu ardından ne kadar kilo vereceğiniz çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Kişiden kişiye göre kilo verme oranı değişiklik gösterir. Sizlerin ne kadar diyet yapacağı, ne kadar fazla egzersiz yapacağınız ve kişisel bakımınıza ne kadar özen göstereceğiniz kilo verme oranında etkilidir. Bu nedenle şu kadar kilo verirsiniz demek doğru olmaz.

Hangi Ülkelerde Gastrik Botoks Yaptırabilirim?

Kilo verme tedavileri invaziv tedavilerdir. Bu nedenle kesinlikle güvenilir cerrahlardan tedavi olmanız gerekir. Her iki tedavi için de hastanın genel sağlık durumunun iyi olması gerekir. Böylece hastaya uygun tedavi planı doktor tarafından belirlenecektir. Başarılı bir cerrah tarafından alacağınız tedavi karşılaşabileceğiniz riskleri minimuma indirir. Kilo verme tedavilerinden biri olan gastrik bypass ameliyatını pek çok ülkede yaptırabilirsiniz. Ancak bazı ülkelerde ücretler son derece pahalı olduğu için hastalar tedavi maliyetini karşılamakta zorluk yaşar. Türkiye’de gastrik botoks ameliyatı yaptırmak sizlere hem maliyet açısından hem de tedavinin başarı oranı bakımından kolaylık sunar.

Türkiye Mide Botoksu Fiyatları

Türkiye mide botoksu fiyatları her ne kadar kliniğin kalitesine, doktorun uzmanlığına göre farklılık gösterse de genel olarak başlangıç fiyatı 850 Euro şeklindedir. Diğer pek çok ülkeye nazaran fiyatlar gerçekten de uygundur. Ayrıca Türkiye’ye tedavi amacıyla gelerek güzel bir tatil de geçirebilirsiniz. Çünkü Türkiye’de gerçekten de gezilecek çok fazla yer vardır. Siz de Türkiye’de gastrik botoks tedavisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Böylece firmamızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık