Türkiye Anne Estetiği

Türkiye Anne Estetiği

Kadınlar doğum yaptıktan sonra fiziksel anlamda büyük bir değişime uğrarlar. Sarkık göğüsler ve çatlak göbek annelerin gerçekten strese girmesine neden olur. Bu durumda anne estetiği kişilerin talep ettiği bir estetik ameliyat haline gelmektedir. Zorunlu ameliyat yerine estetik bir operasyon olduğu için sigorta kapsamı altında değildir. Bu durumda hastalar ameliyat ücretini karşılamakta zorluk çekerler. Türkiye anne estetiği diğer ülkelere göre hastalara daha uygun tedavi planlaması sunar.

Anne Estetiği Ne İçin Yapılır?

Anne estetiğinin pek çok tanımı vardır. Bir kadın gebe kaldığı zaman saçları, tırnakları ve fiziği büyük bir değişime uğrar. Özellikle de hamilelik boyunca alınan kilolar kişileri çok daha fazla rahatsız eder. Doğum öncesi fiziğine kavuşmak isteyen anneler için annelik estetiği adında bir operasyon mevcuttur. Bu operasyon emzirme döneminin ardından yapılan meme düzeltme, karın germe ve yağ aldırma gibi birçok işlemi içermektedir.

Kimler Anne Estetiği Yaptırabilir?

Anne estetiği pek çok kişi için uygun bir operasyondur. Özellikle tekrar doğum yapmayı düşünmeyen anneler bu operasyona uygun adaylardır. Bununla birlikte şu kişiler anne estetiği yaptırabilir;

·         Genel sağlık durumu iyi olanlar

·         Bir daha çocuk doğurmayı düşünmeyenler

·         Emzirme dönemini bitirmiş olan anneler

·         İdeal vücut ağırlığına sahip olanlar

Anne Estetiği Riskleri

Anne estetiği operasyonunda da her operasyonda olduğu gibi belli başlı riskler söz konusudur. Fakat diğer ameliyatlar gibi hayati risk oluşturan riskler bulunmamaktadır. Bu riskleri şöyle sıralayabiliriz;

·         Kanama

·         Enfeksiyon

·         Kesilerde iyileşmenin gecikmesi

·         Meme ucu hissi kaybı

·         İmplant sızlaması

·         Negatif yara izi

·         Cilt gevşekliği

·         Asimetri

·         Ağrı

·         Anestezi komplikasyonları

Yukarıda belirttiğimiz riskleri yaşamak istemiyorsanız alanında güvenilir bir cerrah ile tedavi görmelisiniz. Ayrıca hekimin söyleyeceği uyarılara da dikkat etmelisiniz.

Anne Estetiğinde Hangi İşlemler Yapılır?

Anne estetiği ameliyatında 3 temel ameliyat gerçekleşse de kişinin durumuna göre ekstra ameliyatlara gereksinim duyulabilir. Liposuction, karın germe ve meme estetiği olmak üzere 3 farklı işlem uygulanır. Anne estetiğinde yapılan işlemleri şöyle sıralayabiliriz;

Tummy Tuck; Karın germe ameliyatı bel ve karın bölgesindeki fazla derinin alınmasını içerir. Bu sayede gebelik sonrası oluşan deri kaldırılarak anne daha ince görünebilir. Bazı durumlarda liposuction ile uygulanarak daha etkili sonuç elde edilebilir.

Göğüs Estetiği; bebek emzirme dönemi olduğundan dolayı göğüslerde bir nebze büyüme görülür. Doğum sonrası memeler eski haline dönemediği için sarkma meydana gelebilir. Bu durumda göğüs estetiği ile göğüs küçültülebilir ve dikleştirilebilir.

Liposuction; hamilelik kimi zaman sadece karın bölgesinde değil kol ve bacaklarda da kilo almaya neden olabilir. Liposuction sayesinde fazla yağlar alınarak kişi eski haline geri döner.

Anne Estetiği Öncesinde Neler Yapılır?

Anne estetiği, pek çok kişinin merak ettiği bir operasyon olsa da öncesinde bazı sorumlulukları almak gerekir. Fakat çok ciddi bir ameliyat olmadığı için korkmanıza gerek yoktur. Dikkat etmeniz gereken hususlar da şu şekildedir;

·         Anne estetiği için anestezi almanız gerekecektir. Anestezi komplikasyonları yaşamamak için de iyi vücut sağlığına sahip olmak gerekir.

·         Anne estetiği dinlenmeyi gerektirir. Bazen dikiş atılması gerekir ve bu durumda işten de izin almanız lazımdır. Çocukların bakımı için de birinden destek almanız iyi olacaktır. Çünkü ilk birkaç gün hareket etmemek iyi olacaktır.

·         Ameliyata rahat kıyafetler ile gitmeniz gerekir.

Anne Estetiğinden Sonra Tekrar Hamile Kalır mıyım?

Çocuğu olan ya da ileride çocuk sahibi olan bireyler anne estetiği yaptırabilir. Estetik ameliyat ileriki ameliyatlar için herhangi bir risk oluşturmaz. Fakat anne estetiği olmayı planlayan bir kişi tekrar gebe kalmayı planlıyorsa anne estetiğini ertelerse daha avantajlı olur. Çünkü yeni bir gebelik sonrasında tekrar aynı fiziki sorunlar yaşanacaktır.

Hangi Ülkede Anne Estetiği Yaptırmalıyım?

Anne estetiği kişilere başarılı sonuçlar sunan bir estetik operasyondur. Fakat başarılı tedaviler genelde pahalılardır. Çünkü tedavi estetik amaçlı yapılmaktadır. Pek çok ülkede anne estetiği uygulanır fakat ABD ve İngiltere gibi ülkelerde fiyatlar daha pahalıdır. Türkiye fiyatlar konusunda bu ülkelere göre daha uygun fiyatlara tedavi sunar. Bu nedenle anne estetiği için Türkiye’yi tercih edebilirsiniz.

Türkiye Anne Estetiği

Türkiye anne estetiği hastaların birincil tercihidir. Çünkü hem fiyatlar gayet ideal hem de hekimler oldukça başarılıdır. Ücretler hakkında net bilgi vermek doğru olmaz çünkü fiyatlar yapılacak işleme ve klinik donanımına göre farklılık gösterir. Ancak en iyi ve en uygun fiyatlara sahip kliniği bulmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

 

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık