Boyun Germe Operasyonu

Boyun Germe Operasyonu

Boyun germe operasyonu, boyun bölgesinde yer alan kırışıklık, sarkıntı ve gevşemenin düzelmesi amacı ile kullanılır. Boyun düzeltme operasyonu çene altındaki gıdı bölgesini de hedef alır. Tüm boyun bölgesinde yer alan yağ ve kas dokuları gerdirilerek fazla dokular çıkarılır. Bu cerrahi tek halde kullanılabileceği gibi ihtiyaç duyulması halinde yüz germe, yüz bölgesine yağ enjeksiyonu ve botoks uygulamaları ile beraber kullanılabilir. Böylece çok daha başarılı sonuçlar elde etmek mümkün hale gelir. 

Kimler Boyun Germe Ameliyatı Yaptırabilir?

Pek çok faktör cilt güzelliğinizi kaybetmeye sebep olabilir. Genetik faktör, çevresel etkenler, sigara kullanmak, yaşın ilerlemesi ve stresli yaşantı cildin erken yaşlanmasına neden olur. Cilt zamanla elastikiyetini kaybeder ve bu durumda kişi kendini özgüvensiz hisseder. Boyun germe ameliyatı bu kapsamda son derece ideal bir tedavidir. Daha önce yemek borusundan ameliyat geçirmemiş, birden çok başarısız cilt germe operasyonu geçirmemiş, herhangi bir cilt hastalığı bulunmayan, genel sağlık durumu iyi olan herkes boyun germe ameliyatı yaptırabilir. Ancak kesin karar vermek için uzman cerrah ile görüşmek gerekir. 

Boyun Germe Ameliyatı Öncesi Hazırlık 

Boyun germe ameliyatından önce hekim tarafından detaylı bir muayene yapılır. Bununla birlikte anestezi formu doldurulur. Ameliyattan önce kan sulandırıcı ve antibiyotik gibi ilaçların kullanımı bırakılmalıdır. Genel anestezi alacak hastaların operasyona gelmeden önce 6 saat boyunca aç kalması gerekir. Sigara kullanımı kan akışını bozduğu için operasyondan önce sigara kullanmayı bırakmanız gerekir. 

Boyun Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Boyun germe ameliyatı yaklaşık 3 saat sürer ve genel anestezi altında yapılır. Kulak önünden başlayan kesiler kulak memesinin kulak arkasına doğru kıvrılır. Bu bölgede yer alan gevşek kaslara müdahale edilir. Kas dokusu gevşetilir ve cilt gerdirilerek yeniden şekillendirilir. Kan birikimi de göz önünde bulundurularak dren adı verilen cihaz yerleştirilir. 

Boyun Germe Ameliyatı Türkiye 

Boyun germe ameliyatı Türkiye, hastaların çok sık araştırmış olduğu konulardan biridir. Çünkü Türkiye, cerrahi estetik tedavilerinde yeterli uzmanlığı kazanmış bir ülkedir. Ülkede çok sayıda cerrah bulunmakta olup hastalara en iyi tedaviyi sunar. Bununla birlikte fiyatlar pek çok ülkeye göre daha uygundur. Yaklaşık 2000 Euro civarına Türkiye'de boyun germe ameliyatı yaptırabilirsiniz. Detaylı bilgi ve ücretsiz danışmanlık hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık