Burun Estetiği Nedir?

Burun Estetiği Nedir?

Burun estetiği, burnun şekli ve fonksiyonlarını etkileyen bir operasyondur. Kişinin daha iyi nefes almasını, daha estetik görünmesini ve daha iyi bir burna sahip olmasını amaçlar. Bu nedenle çok sık tercih edilen bir operasyondur. Bilindiği üzere burun, yüzümüzde oldukça belirgin ve önemli fonksiyonlara sahip bir organdır. Bu sebepten ötürü burnunuzun nasıl göründüğü son derece önemlidir. Ayrıca hayati işleyiş açısından da burun son derece önemlidir. Siz de burun estetiği yaptırarak daha iyi bir burna sahip olabilirsiniz. 

Bir kişi çok büyük bir burna sahipse burnunun törpülenmesi gerekir. Fakat küçük bir burnu varsa kıkırdağın sabitlenmesi gerekir. Bunların her biri uzmanlık gerektiren estetik işlemlerdir. Türkiye'de burun estetiği operasyonu son derece yaygındır. Çünkü cerrahları gerçek manada işinin ehlidir. Sizler de burnunuzu düzeltmek istiyorsanız güvenle Türkiye'yi tercih edebilirsiniz. 

Kimler Burun Estetiiği Yaptırabilir?

Burun estetiği, kemiklerde düzeltmeyi içerir. Bu nedenle hastanın bazı kriterlere sahip olması gerekir. Örnek vermek gerekirse, hasta 18 yaşından büyük olmalıdır. Yaş aralığı kemik ve yüz gelişimi açısından oldukça önemlidir. Son olarak genel anesteziye karşın bir komplikasyon göstermemesi gerekir. Aynı zamanda vücudunuz anesteziyi kaldırmalıdır. 


Burun estetiği yaptırabileceğinizi düşünüyorsanız siz de Türkiye'de yer alan doktorlar ile irtibata geçebilirsiniz. 

Burun Estetiği Riskleri Nelerdir?

Son yıllarda burun estetiği çok sık tercih edilir. Ancak her estetik ameliyatta olduğu gibi burun estetiğinde de bazı riskler söz konusudur. Bu ameliyatta karşılaşabileceğiniz riskler aşağıdaki gibidir;

* Kanama 
* Enfeksiyon
* Anesteziye karşı reaksiyon gösterme 
* Şekilsiz burun 
* Yara izinin kalması 
* Ek ameliyat gereksinimi 

Bu riskler ile karşılaşmak istemiyorsanız Türkiye'de burun estetiği ameliyatı yaptırabilirsiniz. 

Türkiye'de Burun Estetiği Ameliyatı 

Türkiye'de burun estetiği ameliyatı yapan pek çok hekim bulunmaktadır. Hekimler gerekli eğitimi aldıktan sonra tedavi yapar. Ayrıca birçok hasta Türk hekimlerinin yapmış olduğu ameliyatlardan başarılı sonuç elde etmiştir. Sizler de burun estetiği düşünüyorsanız Türkiye'de burun estetiği operasyonu olabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle görüşerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık