Türkiye’de Yüz Germe Ameliyatı

Türkiye’de Yüz Germe Ameliyatı

Yüz germe Türkiye oldukça avantajlı ve tercih edilen bir operasyondur. Operasyon süresi  yaklaşık 2-6 saat sürmektedir. Bu kişinin cildinin ne kadar yıprandığına bağlı olarak değişir. Operasyonu atlatabileceğiniz süre zarfı ise 2-7 gündür. Ameliyat hastanın ve hekimin kararına göre lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Operasyonu yaptırdıktan sonra 14 gün içinde işinize dönebilirsiniz. Ancak ağır sektörde çalışıyorsanız yaklaşık 20 gün beklemenizde fayda var.

Operasyondan sonra fiziksel egzersiz yapmak için de 2 hafta beklemeniz gerekir. Operasyon sonrası cildinizde çürük ve morluk olabilir. Bu gayet normal bir durumdur. Operasyondan 1 hafta sonra çürükler de iyileşecektir. Tıp dilinde ritidektomi olarak bilinen yüz germe ameliyatı, yüz ve boyunda yer alan kırışıklık ve sarkıntıların giderilmesi ve cildin fazla yağlardan arınmasını sağlayan işlemdir.

Türkiye’de, özellikle de İstanbul’da bu ameliyatı gerçekleştiren pek çok klinik vardır. Her biri alanında başarılı ve donanımlıdır. Unutmamak gerekir ki başarılı sonuçlar elde etmek için güvenilir klinikleri tercih etmek gerekir. Aksi taktirde cildiniz eskisinden daha kötü hale bürünebilir. Eğer siz de yüz germe yaptırmayı düşünüyorsanız Türkiye’yi tercih edebilirsiniz.

Kimler Yüz Germe Ameliyatı Yaptırabilir?

Yüz ve boyun bölgesini güzelleştirmek, eski görünümünü kazanmak isteyen herkes yüz germe operasyonu yaptırabilir. Özellikle genç bir görünüm kazanmak isteyen hastalar yüz germe operasyonuna başvurur. Sonuç itibari ile kaş kaldırma, yüz germe, göz kapağı ameliyatı bir arada yapılır. Cilt sağlığınızın bu operasyonu kaldıracak kadar iyi olması gerekir. Örneğin cilt kanseri gibi ciddi komplikasyonlara sahip olmamanız gerekir. Genelde 40-70’li yaşlarda tercih edilen bir ameliyattır. Genel sağlık durumunuzun iyi olması ile birlikte sigara içmiyor olmanız da büyük avantajdır.

Genel olarak kadınlarda 45, erkeklerde 55 yaşından sonra yüz bölgesinde ince deri altı tabakası olan kişilerde operasyon yapılabilir. Yüzünüzde 1 cm’den fazla deri fazlalığı olan kişiler bu operasyonu yaptırabilir.

İstanbul’da Yüz Germe Maliyetleri

İstanbul’da yüz germe maliyetleri, tamamen cerrahın başarısına ve kliniğin kalitesine bağlıdır. Yüz germe, pek çok ülkeye göre daha ucuzdur. Bu nedenle hastaların öncelikli tercihi Türkiye’dir. Yüz germe, kozmetik bir cerrahi olarak kabul edilir. Kozmetik olarak kabul edildiği için ameliyat sigorta kapsamında değildir. Nerede ameliyat olacaksanız tam fatura almanız gerekir. Aşağıda Türkiye’de yüz germe ameliyatı fiyatlarını bulmanız mümkündür;

·         Tam yüz germe; 4,500-8,500 Euro aralığında,

·         Mini yüz germe; 2,900-3,500 Euro aralığındadır.

Bu fiyatlar kapsamında Türkiye’de yüz germe operasyonu yaptırabilirsiniz. Böylece başka ülkelerde servet ödemek zorunda kalmayacak, uygun fiyatlara tedavinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yüz Germe Operasyonundan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yüz germe operasyonu yaptırmadan önce gerekli tüm tetkiklerin yapılması gerekir. Anesteziye uygun olup olmadığınız, ameliyata uygun olup olmadığınız ve cildinizin operasyon için ideal olup olmadığına karar verilmesi gerekir. Bunun için kan tahlili ve diğer görüntüleme teknikleri de kullanılır. Ameliyata girmeden 10 gün önce aspirin ve kan sulandırıcı ilaçları bırakmanız gerekir. Ayrıca vitamin kullanamaya da son vermelisiniz. Ameliyattan 8 saat önce de sigara içmeyi ve yemek yemeyi bırakmalısınız. Ameliyata aç olarak girmelisiniz.

Yüz Germe Operasyonu Sonrası

Ameliyat esnasında oluşabilecek kesileri kapatmak amacı ile yüze bandaj uygulanır. Deriden fazla kanın ve yağın çekilmesi için deri altına tüpler yerleştirilir. Ameliyattan birkaç gün sonra bandajlar çıkarılır. Doktorunuz tarafından yaralı bölgeye nasıl bakmanız gerektiği ve hangi ilaçları kullanmanız gerektiği sizlere bildirilir. Operasyondan sonra bir kez kontrol muayenesine gitmeniz gerekir.

Çoğu zaman normal aktivite hayatına dönmek 2 haftayı alır. Bandajlar çıkarılması, morlukların geçmesi gibi etkenler yaklaşık 1 ayı bulduğu için operasyon etkisini 1 ay sonra görebilirsiniz. Yüz germe ameliyatından sonra oluşan kesi izleri zamanla yara iyileştikçe normal yüz hattı gibi görünür. Operasyon bittikten sonra kontrol muayenelerini ve tam olarak nelere dikkat etmeniz gerektiğinizi doktorunuza mutlaka sormalısınız.

Türkiye’de Ameliyatsız Yüz Germe Operasyonu Yaptırabilir miyim?

Teknoloji yaşanan gelişmeler kozmetik cerrahide de etkisini göstermiştir. Böylece yüz germe için ameliyata gerek yoktur. Örneğin hifu yüz germe cerrahi olmayan bir prosedürdür. Ameliyata kendini hazır hissetmeyen veya çok küçük değişiklikler yaptırmak isteyen bireyler ameliyatsız yöntemi tercih edebilir. Ameliyat yöntemine göre seanslar daha hızlı ilerler. Ortalama tek bir seans 1 saatten daha az sürer. Sonuçlar da hemen fark edilir. Bu ameliyatsız yöntem sayesinde gözle görülür şekilde gözenekler küçülür ve cilt kalojen üretmeye başlar.

İşlem boyunca hafif bir karıncalanma ve uyuşma hissedebilirsiniz. Ancak bu çok fazla rahatsızlık vermeyecektir. Çünkü hastalar bu tedaviye kısa sürede alışır. Üstelik hem ameliyat komplikasyonları oluşmayacak hem de kısa sürede sonuç elde edebileceksiniz.

Hifa Yüz Germe

Hifa yüz germe, ultrason teknolojisi bir tedavidir. Bu operasyon ile cildin altına ulaşmak ve kalojen üretimini devam ettirmek amaçlanır. Ayrıca boyun, yüz ve kaş bölgesine ciddi bir değişim sunar. Kalojen üretimi sayesinde cilt korunacak ve düzelecektir. Yara izi ve uzunca iyileşme süresi olmadığı için oldukça avantajlı bir tedavidir.

Türkiye’de Yüz Germe Operasyonu

Eğer yüz germe operasyonu yaptırmayı düşünüyorsanız Türkiye’yi tercih edebilirsiniz. Çünkü bu ülkede çok başarılı cerrahlar vardır. Her biri gerekli eğitimi aldıktan sonra tedavi aşamasına geçerler. Üstelik her sene yurtdışından pek çok ziyaretçi yüz germe için ülkeyi ziyaret etmektedir. Fiyatlar uygun olduğu için de çok sık tercih edilir. Sizler de bütçenizi korumak ve kaliteli bir tedavi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Türkiye’de yüz germe operasyonu için ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık