Anne Estetiği

Anne Estetiği

Anne estetiği çok fazla prosedürü içerir. Anneler doğum yaptıktan sonra haliyle fiziki yapıları epey değişir. Göğüslerde sarkıntılık başlar, göbekte çatlak oluşur ve bel bölgesinde de şişlikler meydana gelir. Fakat pek çok ülke anne estetiğini karşılamaz. Özel tedaviler olduğundan ötürü son derece pahalıdır ve bütçeyi karşılamayı zorlaştırırlar.

Kimler Anne Estetiğine Uygundur?

Annelik estetiği pek çok kişi için uygundur. Sadece tekrar doğum yapmayı planlayan kadınlar anne estetiği yaptıramaz. Fakat genel olarak annelik estetiğinin şartları şu şekildedir;

·         Sağlık durumunuz genel manada iyiyse

·         İdeal vücut ağırlığına sahipseniz

·         Gerçekten bu ameliyattan beklentiniz varsa

·         Bir daha çocuk doğurmayı düşünmüyorsanız

Annelik Estetiği Riskleri

Her estetik ameliyatta olduğu gibi annelik estetiğinin de bir riski vardır. Fakat şunu bilmelisiniz ki estetik operasyonlar genel olarak hayati risk taşımaz. Sadece anestezi ile ilgili sorun çıkabilir. Anesteziye karşı bir reaksiyon taşımıyorsanız bu konuda da risk taşımazsınız. Özellikle Türkiye’de annelik estetiği yaptırmanız durumunda çok başarılı cerrahlardan tedavi almanız mümkündür.

Annelik Estetiğinde Hangi İşlemler Gereklidir?

Annelik estetiği 3 farklı yöntemle oluşur. Bu operasyonları şu şekilde sıralayabiliriz;

·         Tummy tuck; tummy tuck karın germe ameliyatı ve bel bölgesindeki fazla yağların alınmasını içerir. Bu sayede gebelikten sonra oluşan cilt çıkarılır ve daha ince bir deri ortaya çıkar. Ayrıca bazı durumlarda liposuction da uygulanabilir.

·         Göğüs estetiği; gebelik esnasında oturma kanalları genişleme gösterir. Annenin bebeğini beslemesi için gayet normal bir durumdur. Göğüsler sarkacağı için anne kendini kötü hissedebilir. Bu durumda göğüslerin eski dolgunluğunu kazanması için göğüs estetiği şarttır.

·         Liposuction; vücuttaki fazla yağların alınması gerekir. Özellikle göbek ve bel bölümündeki fazla yağların kesinlikle alınması şarttır.

Anne Estetiği Öncesi Neler Yapılmalı?

Anneler tarafından çok sevilen bir ameliyat olsa da bazı sorumlulukları almak gerekir. Almanız gereken sorumluluk şu şekildedir;

·         Genel anestezi almanız gerekir. Bu nedenle öncesinde anesteziye uygun olup olmadığınız tespit edilmelidir.

·         Ameliyata en az 6 saat aç gelmelisiniz.

Sizler de Türkiye’de anne estetiği olmak isterseniz bizimle görüşerek en iyi kliniği bulabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık