Türkiye'de Diş İmplantı Olan Hasta Kişilerin Yorumları

Türkiye'de Diş İmplantı Olan Hasta Kişilerin Yorumları


Türkiye, dünya genelinde diş tedavisi görmek isteyen binlerce kişi tarafından ziyaret edilir. Birçok avantaja sahip olan coğrafi konumu sebebiyle Türkiye’de sağlık turizm sektörü Ortadoğu, Afrika ve Avrupa’ya kadar ulaşabilme potansiyeli ile karşı karşıyadır. Amerika ve Asya ülkelerinden de hastalar hem uygun fiyat hem de başarılı tedavi yöntemleri için Türkiye’ye gelir. En popüler diş tedavi yöntemi doğru malzeme ile yapılan ve çene kemiği bölgesine yerleştirilen protesttik diş kökü olan implantlar ile eksik dişlerin işlevi ve görünümü geri kazanılabilir. Günümüzde genellikle diş implant en çok doğal görünümlü sonuca sahip olandır. Bu uygulama kişinin kendi dişine bir hayli benzer. Geleneksel köprü ve protez ile karşılaştırıldığı taktirde, diş implant ile insanlar hem daha rahat konuşur hem de kolay çiğneme gerçekleştirir. Aynı zamanda implant tedavi yöntemi sayesinde hem yüz hem de ağız daha doğal bir görünüme sahip olur. 


İmplant Tedavisi İçin Türkiye'ye Gelen Hastalar Ne Kadar Memnun?


İmplant yaptıran herkes bu tedavi yönteminden memnun kalarak mutlu ve mesut şekilde hayatlarına kaldığı yerden devam edebilir. Diş implant rahat olmasının yanı sıra günlük herhangi bir aktiviteye engel olmadığından dolayı implant tedavisi olduklarını bile unutup hayatını sürdürebilir. Bu zamana kadar implant yaptıran her kişi bu işten memnun kalarak memnuniyetini belirtmiş durumdadır. Çünkü yapılan implant kişilere daha fazla özgüven sağlar. Haliyle de implant doğal diş olarak görebilir. Türkiye’de dişlerini implant yaptıran kişilerden geri dönüş istendiği zaman bu konuda en iyi yerlerden biri olarak Asktreatments, Kuşadası diş tatili açısından en iyi yerlerden biri olduğundan dolayı Türkiye’de özellikle Kuşadası’nda implant tedavisi için pişmanlık duyulmadığına şahit olduk. Türkiye’nin hem turistik faaliyetlerinin keyfini çıkarılmasından ziyade hem de eksik olan dişlerin dünya genelinde bulunan en büyük ve en iyi bilinen implant markası ile değiştirme fırsatını yakalar. Türkiye’nin sağlık turizmi için en öncelikli planda yer alması elbette ki harikadır. Devletin sağlık turizmi için katılımı ve desteği ile Türkiye’de en uygun fiyat garantisiyle diş bakımı yaptırmanız oldukça mümkündür. 


Türkiye'de Diş İmplantı Yaptırdım!


Gizem Gökova ( Çevirmen)
Ben Azerbaycan’da yaşıyorum. Ancak işim dolayısı ile sürekli Türkiye’ye seyahat amaçlı geliyorum. Türkiye’de yaşayan bir arkadaşım ile diş sorunu hakkında konuşurken bana dentist Travel Türkiye’de Clinic’ önerdi. İşinde oldukça profesyonel ve başarılı oldukları için bu tedaviden çok memnun kalınacağını belirtti. Kendi kendisine hiç bir şekilde iyileşmesi mümkün olmayacak ve baya büyük bir hasar görmüş diş köküm olduğundan dolayı zaten kaybetmek üzereydim. Bunun için Asktreatments ile diş implant tedavisi için görüşüp rezervasyon ayarladım. Burada gördüğüm tedaviden gerçekten çok memnun kaldım. Çok ilgili bir süreçti. Tedavim bitti ve sonuçlardan da bir hayli memnunum.


Melisa Yıldırım ( Otel Müdürü)
İmplant yaptırma konusunda çok kararsızım ve hep bir tereddüt içerisindeydim. İmplant yaptıran ve bu tedaviden memnun kalan birçok kişinin internetteki yorumlarına denk geldim. Yorumlarda Asktreatments için çok bahsediliyordu. Yurtdışında yaşadığımdan dolayı diş implant için Türkiye’yi ziyaret etmek bana biraz imkansız geliyordu. Fakat bu hiç düşündüğüm gibi zor olmadı. Çünkü beni havalimanında karşıladılar ve uygulama sırasınca benimle harika bir şekilde ilgilendiler. Çok özenli bir çalışma gerçekleştirdiler. Ülkemizin böylesi harika ve elverişli bir hizmet sunması oldukça gurur verici bir durum. Bu nedenle Türk dış kliniğine minnettarlığımı belirtmek isterim. Türkiye’de implant yaptırma konusundaki yersiz endişelerim gerçekten boşa çıktı.  


Barış Kırcı ( Sınıf Öğretmeni)
Türkiye’nin Afyon şehrinde yaşıyorum. Bir zamanlar Afyon’da diş hekiminin birinde diş tedavisi yaptırdım. Ancak bu durumdan pek memnun kalamadım. Dişlerin çok kötü haldeydi ve daha da kötü hale gelmesine neden olundu. Bir tanıdığımın da implant tedavisine ihtiyacı olduğu için bu konuda internet üzerinden araştırma yapmaya başladım. Sonra da karşıma Kuşadası’nda oldukça saygın olarak bilinen Asktreatments karşıma çıktı. Burasıyla iletişime geçtik ve durumu belirterek rezervasyon yaptırdım. Tüm gerekli her şeyi profesyonel yöntemlerle yaptılar. Gerçekten bu durumdan çok memnun kaldım. Diş sorunuyla karşı karşıya kalan herkese de öneririm. Bu yüzden siz de diş yaptırmak isterseniz, Türkiye’de diş tedavisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık